Titre :
|
Egg and poultry-meat processing
|
Auteurs :
|
W. Stadelman ;
V. Olson ;
W. Shemwell ;
S. Pasch
|
Type de document :
|
ouvrage
|
Editeur :
|
Weinheim [DEU] : VCH, 1988
|
ISBN/ISSN/EAN :
|
978-3-527-26323-3
|
Format :
|
211 p.
|
Langues:
|
= Anglais
|
Mots-clés:
|
OVOPRODUIT
;
VOLAILLE
;
DINDON
;
CANARD
;
CAILLE
;
OIE
;
POULET
;
ANSER DOMESTICUS
;
COTURNIX COTURNIX
;
ANSER ANSER
;
GALLUS GALLUS
;
OEUF
;
VIANDE
;
TECHNOLOGIE
;
Qualité
;
VALEUR NUTRITIONNELLE
;
CONDITIONNEMENT
;
ABATTOIR
;
CUISSON
;
CHOLESTEROL
;
COQUILLE
|
Source :
|
Ellis Horwood series in food and technology (GBR)
|