Titre :
|
Encapsulation and controlled release of food ingredients
|
Auteurs :
|
S. Risch, Editeur scientifique ;
G. Reineccius, Editeur scientifique ;
National Meeting of the American Chemical Society (206; 1993/08/22-27; Chicago, IL, USA)
|
Type de document :
|
congrès/colloque
|
Editeur :
|
Washington [USA] : ACS (American Chemical Society), 1995
|
ISBN/ISSN/EAN :
|
978-0-8412-3164-1
|
Format :
|
vol. 590;214 p.
|
Langues:
|
= Anglais
|
Mots-clés:
|
ENCAPSULATION
;
RELARGAGE CONTROLE
;
LIBERATION CONTROLEE
;
HYDROCOLLOIDE
;
CYCLODEXTRINE
;
AMIDON MODIFIE
;
GOMME
;
LIPOSOME
;
TRANSPORTEUR
;
METHODOLOGIE
;
AROME
;
COMPOSE DE LA FLAVEUR
;
INGREDIENT
;
TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
|
Source :
|
ACS Symposium Series (USA)
|