Titre :
|
Toxigenic fungi. Their toxins and health hazard
|
Auteurs :
|
H. Kurata, Editeur scientifique ;
Y. Ueno, Editeur scientifique ;
International Mycological Congress, Mycotoxin Symposia (3; 1983/08/30-1983/09/03; Tokyo, JPN)
|
Type de document :
|
congrès/colloque
|
Editeur :
|
Amsterdam [NLD] : Elsevier, 1984
|
Collection :
|
Developments in Food Science, ISSN 0167-4501
|
ISBN/ISSN/EAN :
|
978-0-444-99630-5
|
Format :
|
no. 7 363p.
|
Langues:
|
= Anglais
|
Mots-clés:
|
PRODUIT ALIMENTAIRE
;
CONTAMINATION BIOLOGIQUE
;
MOISISSURE
;
MYCOTOXINE
;
AFLATOXINE
;
OCHRATOXINE
;
TRICHOTECENE
;
VOMITOXINE
;
MONILIFORMINE
;
ACIDE KOJIQUE
;
DESOXYNIVALENOL
;
TOXICITE
;
TAXONOMIE
;
EPIDEMIOLOGIE
;
IDENTIFICATION
;
METHODE IMMUNOLOGIQUE
|