Titre :
|
Phenolic compounds in food and their effects on health. 1 - analysis, occurence and chemistry
|
Auteurs :
|
C. Ho, - Editeur scientifique ;
C. Lee, - Editeur scientifique ;
M. Huang, - Editeur scientifique
|
Type de document :
|
ouvrage
|
Editeur :
|
Washington [USA] : ACS (American Chemical Society), 1992
|
Collection :
|
ACS symposium series
|
ISBN/ISSN/EAN :
|
978-0-8412-2475-9
|
Format :
|
vol. 1 no. 506, 338 p.
|
Langues:
|
= Anglais
|
Mots-clés:
|
CATECHINE
;
THE
;
ASTRINGEANCE
;
ACIDE HYDROXYCINNAMIQUE
;
VANILLINE
;
PHENOL
;
VANILLE
;
TANIN
;
PROTEINE
;
FRUIT
;
EPICE
;
POLYPHENOL
;
ALIMENT
;
ALIMENTATION
;
ANTIOXYDANT
|
Source :
|
A.C.S. Symposium (USA)
|