Titre :
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Micro-organisms in foods. 5 - characteristics of microbial pathogens
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Auteurs :
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T. Roberts, - Editeur scientifique ;
International Union of Biological Societies (GBR). International Commission on Microbiological Specifications for Foods ;
A. Baird-Parker, - Editeur scientifique ;
R. Tompkin, - Editeur scientifique
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Type de document :
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ouvrage
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Editeur :
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Londres [GBR] : Blackie Academic & Professional, 1996
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ISBN/ISSN/EAN :
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978-0-412-47350-0
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Format :
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513 p.
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Langues:
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= Anglais
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Mots-clés:
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PARASITE
;
ANISAKIDAE
;
TAENIA
;
TRICHINELLA
;
PLESIOMONAS
;
PSEUDOMONAS
;
SALMONELLAE
;
TOXINE
;
SHIGELLA
;
ASPERGILLUS
;
FUSARIUM
;
PENICILLIUM
;
VIBRIO
;
VIRUS
;
YERSINIA
;
REVUE
;
MICROORGANISME
;
ALIMENTATION
;
MICROBIOLOGIE ALIMENTAIRE
;
AEROMONAS
;
BACILLUS CEREUS
;
BRUCELLA
;
CAMPYLOBACTER
;
CLOSTRIDIUM
;
ESCHERICHIA COLI
;
LISTERIA
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