Titre :
|
New developments in dietary fiber. Physiological, physicochemical and analytical aspects
|
Auteurs :
|
I. Furda, Editeur scientifique ;
C. Brine, Editeur scientifique ;
Agricultural and food chemistry division symposium on dietary fiber new developments. In conjunction with the 197. ACS national meeting (1989/04/09-14; Dallas, USA)
|
Type de document :
|
congrès/colloque
|
Editeur :
|
New York [USA] : Plenum Press, 1990
|
ISBN/ISSN/EAN :
|
0-306-45583-7
|
Format :
|
vol. 270;325 p.
|
Langues:
|
= Anglais
|
Mots-clés:
|
FIBRE ALIMENTAIRE
;
PHYSIOLOGIE
;
PROPRIETE PHYSICOCHIMIQUE
;
METABOLISME
;
ABSORPTION DIGESTIVE
;
ABSORPTION INTESTINALE
;
DIGESTION
;
DOSAGE
;
METHODE D'ANALYSE
;
FIBRE
|
Source :
|
Advances in experimental medicine and biology (USA)
|