Titre :
|
Chemical aspects of food enzymes
|
Auteurs :
|
A. Andrews ;
Symposium of the royal society of chemistry (1986/09/16-17; Reading, GBR)
|
Type de document :
|
congrès/colloque
|
Editeur :
|
London [GBR] : Royal Society of Chemistry, 1987
|
ISBN/ISSN/EAN :
|
978-0-85186-686-4
|
Format :
|
no. 63 318 p.
|
Langues:
|
= Anglais
|
Mots-clés:
|
ENZYME
;
ACTIVITE ENZYMATIQUE
;
RELATION STRUCTURE PROPRIETE
;
ENZYME IMMOBILISEE
;
GENIE GENETIQUE
;
ENCAPSULATION
;
LIPOSOME
;
INDUSTRIE AGROALIMENTAIRE
;
MODIFICATION ENZYMATIQUE
;
LIPIDE
;
GLUCIDE
;
PROTEINE DU LAIT
;
UTILISATION TECHNOLOGIQUE
;
GENIE ENZYMATIQUE
;
ENZYMOLOGIE
;
B
|
Source :
|
Special publication (GBR)
|