Titre :
|
Foreign body prevention, detection and control : a practical approach
|
Auteurs :
|
P. Wallin ;
P. Haycock
|
Type de document :
|
ouvrage
|
Editeur :
|
London : Blackie Academic & Professional, 1998
|
Collection :
|
Practical approaches to food control and food quality series
|
ISBN/ISSN/EAN :
|
978-0-7514-0416-6
|
Format :
|
359 p.
|
Note générale :
|
Diffusion tous publics
|
Langues:
|
= Anglais
|
Catégories :
|
TRAITEMENT DES PRODUITS AGRO-ALIMENTAIRES
|
Mots-clés:
|
CONTROLE DE QUALITE
;
PRODUIT ALIMENTAIRE
;
DETECTION
;
IAA
;
LEGISLATION
;
METHODE
;
CONTAMINATION
;
RAYONNEMENT X
;
VISION ARTIFICIELLE
;
EMBALLAGE
|
Résumé :
|
This book includes an introduction to foreign body prevention and detection, including bnackground information on definitions of key terms, legal requirements, risk asessment and good manufactoring practices.
|