Titre :
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Detection of added L-Ascorbic acid in fruit juices by isotope ration mass spectrometry
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Titre original:
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Détection du L-acide ascorbique ajouté dans des jus de fruit par l'analyse d'un pourcentage d'isotope à l'aide de la spectrométrie de masse
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Auteurs :
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M. Gensler ;
A. Rossmann ;
H. Schmidt
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Type de document :
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article/chapitre/communication
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Année de publication :
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1995
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Format :
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p.2662-2666
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Langues:
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= Anglais
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Catégories :
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QUALITE DES PRODUITS ALIMENTAIRES
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Mots-clés:
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JUS DE FRUIT
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HPLC
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SPECTROMETRIE DE MASSE
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VITAMINE
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Résumé :
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A method for the isotope effect free isolation of L-ascorbic acid from fruit juices has been developed. It consists of an anion exchange cleanup procedure and a subsequent liquid chromatography separation on a reverse phase column and implies a preceding reduction of L-dehydroascorbic acid. The recovery of L-ascorbic acid from model mixtures and spiked juices with this method was between 62 and 64%.
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Source :
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Journal of agricultural and food chemistry, vol.43
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