Titre :
|
Improving the safety and quality of eggs and egg products : Volume 1: Egg chemistry, production and consumption
|
Auteurs :
|
Y. Nys, Editeur scientifique ;
M. Bain, Editeur scientifique ;
F. Van Immerseel, Editeur scientifique
|
Type de document :
|
ouvrage
|
Editeur :
|
Oxford [GBR] : *** Woodhead publishing, 2011
|
Collection :
|
Woodhead publishing series in food science and technology, ISSN 2042-8049, num. 213
|
ISBN/ISSN/EAN :
|
978-0-85709-072-0
|
Format :
|
602 p.
|
Langues:
|
= Anglais
|
Index. décimale :
|
637.5 = Production des oeufs
|
Mots-clés:
|
MONDE
;
EUROPE
;
CHINE
;
ASIE
;
AFRIQUE
;
OEUF
;
QUALITE MICROBIOLOGIQUE
;
QUALITE NUTRITIONNELLE
;
QUALITE TECHNOLOGIQUE
;
QUALITE
;
PRODUCTION
;
NUTRITION ANIMALE
;
NUTRITION
;
INDUSTRIE ALIMENTAIRE
|