Titre :
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Effects of trehalose and sucrose and of the osmolality of the freezing medium on viability and intactness of bull sperm after freezing and thawing
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Auteurs :
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H. Woelders ;
A. Matthijs ;
IDDLO DLO-Institute for Animal Science and Health, Research Branch, Zeist (NLD) ;
B. Engel
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Type de document :
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rapport
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Editeur :
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Zeist [NLD] : Instituut voor Veehouderij en Diergezondheid, 1995
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ISBN/ISSN/EAN :
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0168-7387
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Format :
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no. 404;50 p.
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Note générale :
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Numéro de rapport: IVO-Rapport--B404
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Langues:
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= Anglais
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Mots-clés:
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MILIEU
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TAUREAU
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SPERME
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CONGELATION
;
TREHALOSE
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OSMOLARITE
;
VIABILITE
;
DECONGELATION
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SUCRE
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Résumé :
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Langue(s) du résumé : DUT
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Source :
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Rapport - Instituut voor Veeteeltkundig Onderzoek "Shoonoord". B (NLD)
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