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'food' 


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C. Ritson, Auteur ; L. Gofton, Auteur ; J. McKENZIE, Auteur | 1986![]()
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P. Pittia, Editeur scientifique ; Elisabeth Guichard, Editeur scientifique | Luxembourg [LUX] : OPOCE Office des Publications officielles des Communautés Européennes | 2000![]()
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Elisabeth Guichard, Editeur scientifique | Luxembourg [LUX] : OPOCE Office des Publications officielles des Communautés Européennes | 2000![]()
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Thomas E. Furia, Directeur de publication ; American chemical society, National meeting (213; (1997; San Francisco, Calif.) | Cleveland : CRC Press | cop. 1977![]()
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F. Mellon, Auteur ; R. Self, Auteur ; J. Startin, Auteur | London [GBR] : Royal Society of Chemistry | RSC food analysis monographs | 2000![]()
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John T. Nickerson, Auteur ; Anthony J. Sinskey, Auteur | New York : American Elsevier Publishing Compagny | C 1972![]()
document multimédia (CD-ROM,...)
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S. Mennell, Auteur ; A. Murcott, Auteur ; A. Van Otterloo, Auteur | London : SAGE PUBLICATIONS | 1992![]()
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Acting as chemical messengers for olfactory cells, food flavor materials are organic compounds that give off a strong, typically pleasant smells. Handbook of Fruit and Vegetable Flavors explores the flavor science and technology of fruits and ve[...]![]()
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O. G. Mouritsen, Auteur ; K. Styrbaek, Auteur ; M. Johansen, Traducteur ; J. D. Mouritsen, Photographe | New York [USA] : Columbia University Press | Arts and traditions of the table | 2014In the West, we have identified only four basic tastes--sour, sweet, salty, and bitter--that, through skillful combination and technique, create delicious foods. Yet in many parts of East Asia over the past century, an additional flavor has ente[...]![]()
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J. Delarue, Auteur ; B. Lawlor, Auteur ; M. Rogeaux, Auteur | Oxford [GBR] : *** Woodhead publishing | Woodhead publishing series in food science and technology, ISSN 2042-8049 | 2015