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ouvrage
thèse/mémoire
C. Belloir, Auteur ; INRA Centre de Dijon (FRA) Centre des Sciences du Goût et de l'Alimentation (Dijon, France), Auteur ; Congrès: Université de Bourgogne Franche-Comté UBFC (2012-...; Dijon ; Besançon, Dijon, FRA), Organisme de soutenance | 2019ouvrage
O. G. Mouritsen, Auteur ; K. Styrbaek, Auteur ; M. Johansen, Traducteur ; J. D. Mouritsen, Photographe | New York [USA] : Columbia University Press | Arts and traditions of the table | 2014In the West, we have identified only four basic tastes--sour, sweet, salty, and bitter--that, through skillful combination and technique, create delicious foods. Yet in many parts of East Asia over the past century, an additional flavor has ente[...]ouvrage
Elisabeth Guichard, Editeur scientifique ; Christian Salles, Editeur scientifique ; M. Morzel, Editeur scientifique ; A. Le Bon, Editeur scientifique | Hoboken [USA] : John Wiley & Sons | 2017ouvrage
T. Hofmann, Auteur | 2010thèse/mémoire
K. Rihani, Auteur ; INRA Centre de Dijon (FRA) Centre des Sciences du Goût et de l'Alimentation (Dijon, France), Auteur ; Université de Bourgogne, Ecole doctorale Environnements, Santé (Dijon, FRA), Organisme de soutenance | 2019