Résultat de la recherche
10 recherche sur le mot-clé
'STIMULATION ELECTRIQUE' 


![]()
article/chapitre/communication
![]()
article/chapitre/communication
C. Griffis ; T. Siebenmorgen ; J. Walker ; Y. Li ; 1990 International Summer meeting sponsored by the American Society of Agricultural Engineers Colombus Ohio USA, 24-27 juin 1990 (1990; USA) | St Joseph, USA : ASAE | 1990Une étude sur les effets de la stimulation électrique sur la tendreté de la viande de poulet a été menée. On étudie les effets de la fréquence et le niveau de voltage, ainsi que les implications pour la contamination microbienne.![]()
article/chapitre/communication
P. Warriss ; S. Brown ; G. Nute ; AL Et | 1995![]()
thèse/mémoire
![]()
article/chapitre/communication
Effects of ultra-rapid chilling and electrical stimulation on the tenderness of lamb carcass muscles
J. Sheridan ; B. Mac Geehin | 1998Forty lambs were slaughtered in chilling experiments which used air temperatures of 4°C and -20°C. Low voltage electrical stimulation was used on 20 of the carcasses. Tenderness assessment was done on leg carcass muscles (M. Biceps femoris, M. G[...]![]()
congrès/colloque
A. Romita, Editeur scientifique ; C. Valin, Editeur scientifique ; CEE Commission des Communautes Européennes, Luxembourg (LUX) ; A. Taylor, Editeur scientifique ; Workshop held at the Istituto Sperimentale per la Zootecnia (1985/10/29-31; Monterotondo, ITA) | Paris [FRA] : Elsevier Academic Press | 1987Langue(s) du résumé : ENG![]()
article/chapitre/communication
G. Monin ; E. Lambooy ; R. Klont | 1995![]()
ouvrage
![]()
congrès/colloque
![]()
article/chapitre/communication
R. Joseph | 1996Very Fast Chilling (VFC) in Beef is a European Union funded concerted action begun in November 1994. Scientists Very Fast Chilling (VFC) in Beef is a European Union funded concerted action begun in November 1994. Scientists from the Union have m[...]