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28 recherche sur le mot-clé 'REFRIGERATION PAR AIR'
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A. Bennett ; J. Wells | 1976article/chapitre/communication
B. Gowda ; G. Narasimham ; M. Murthy | 1997article/chapitre/communication
G. Lambrinos ; H. Manolopoulou ; H. Assimaki ; Commisions de l'IIF, C2, D1, D2 & D3, Fès, Maroc, 3-7 mai 1993 | 1993La vitesse de préréfrigération dépend de plusieurs facteurs. Dans cette étude, on examine le rôle de l'emballage dans le cas du refroidissement par air de pommes et le rôle du débit d'eau glacée dans le cas de son refroidissement par aspersion. [...]article/chapitre/communication
K. Beukema ; S. Bruin ; J. Schenk | 1982Présentation d'un modèle bi-dimensionnel diphasique représentant les distributions de température et d'humidité pendant la réfrigération et le stockage de produits agricoles dans un conteneur cylindrique. Les équations du modèle incorporent l'in[...]article/chapitre/communication
C. Baird ; J. Gaffney ; N. Talbot | 1988De nombreuses variables interviennent dans la rapidité de refroidissement des produits et/ou le coût des systèmes frigorifiques à courant d'air forcé pour fruits et légumes. Un modèle de système économique et d'ingénierie a été utilisé pour étud[...]article/chapitre/communication
This paper presents a model for a wet air-cooled store based on computational fluid dynamics. Unlike previous works on cold room modelling published in the literature, the model considers the effects of buoyancy by coupling the fundamental energ[...]article/chapitre/communication
Heat and mass transfer analyses are made from exposed food during air blast cooling by using the concept of temperature dependent surface him conductance. An empirical correlation, developed and reported by the first author and his co-workers ea[...]article/chapitre/communication
The air-cooling process for carcasses at a lamb slaughtering plant and the blast-plus-spray-cooling process for carcasses at a pig slaughtering plant were examined. Temperature histories were collected from the deep leg, the aitch bone pocket su[...]article/chapitre/communication
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During the last 15-20 years the Danish Meat Research Institute has developed and designed textile duct systems suitable for a wide range of purposes in the food industry all over the world. The special advantage with this air conditioning system[...]article/chapitre/communication
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J. Reinmann ; A. Koestel ; AL Et | 1959article/chapitre/communication
J. Perry ; A. Bennett | 1971article/chapitre/communication
A new experimental method was developed to visualise air flow patterns and spatial distribution of the mean air velocity irt large food plants. The continuous motion of an anemometer measuring air velocity at regular intervals made it possible t[...]article/chapitre/communication