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47 recherche sur le mot-clé 'EXTRUSION'
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congrès/colloque
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thèse/mémoire
article/chapitre/communication
I. Mohamed ; R. Morgan ; R. Ofoli | 1988Cette étude s'attache à résoudre le problème de Graetz-Nusselt pour l'extrusion à simple vis de fluides qui suivent la loi des puissances avec dissipation visqueuse le long de la filière. Les équations sont résolues numériquement pour les profil[...]thèse/mémoire
J. Kokini, - Editeur scientifique ; C. Ho, - Editeur scientifique ; M. Karwe, - Editeur scientifique | New York [USA] : Marcel Dekker | 1992article/chapitre/communication
T. Yamada ; K. Suzuki ; H. Katuzaki ; AL Et | 1990article/chapitre/communication
S. Bolliger ; B. Kornbrust ; H. Goff ; AL Et | 2000Ice cream at six different levels of emulsification was produced by freezing in a conventional scraped surface freezer and with a serial configuration of a conventional freezer followed by a low-temperature extruder. The aim was to examine the i[...]article/chapitre/communication
A. Evans ; S. Huang ; B. Osborne ; AL Et | 1999Product texture in extrusion processing of cereals is controlled by the extent of depolymerisation of the starch, referred to as degree of cook. On-line measurement of degree of cook would enable improved process control. An NIRSystems Process A[...]article/chapitre/communication
R. Chiruvella ; Y. Jaluria ; M. Karwe | 1996A numerical study of extrusion cooking of starch based materials in a single-screw extruder is carried out. The low moisture levels and high temperatures typically encountered in practical circumstances are considered. The starch conversion proc[...]congrès/colloque
C. Mercier, - Editeur scientifique ; C. Cantarelli, - Editeur scientifique ; Symposium international (1985/03/25-26; Milan, ITA) | Paris [FRA] : Elsevier Academic Press | 1986ouvrage
J. John, - Auteur ; J. Bridgwater, - Auteur | Oxford [GBR] : Clarendon Press | Oxford series on advanced manufacturing | 1993Formation of products by paste flow and extrusion occurs in a multitude of industries including the manufacture of a broad range of ceramics, foods and pharmaceuticals. This unique text is the first to demonstrate, to suppliers and users of past[...]ouvrage
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D. Van Zuilichem ; T. Jager ; W. Stolp | 1988Une méthode pour la mesure des temps de séjour dans les extrudeuses alimentaires basée sur les techniques de radiotraceurs a été améliorée par l'introduction d'un système de détection à coïncidence qui remplace le système à simple détecteur. L'a[...]ouvrage
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W. Zhang ; R. Hoseney ; J. Faubion | 1998A capillary rheometer was manufactured to study the properties of corn endosperm. Samples were tested at or near the pressures and temperatures encountered in high-temperature, short-time extrusion. The rheometer was designed to prevent moisture[...]