Résultat de la recherche
4 recherche sur le mot-clé
'SCIENCE ALIMENTAIRE' ![Ne pas surligner les mots recherchés Ne pas surligner les mots recherchés](./images/text_horizontalrule.png)
![Imprimer la page de recherche courante...](./images/print.gif)
![Tris disponibles](./images/orderby_az.gif)
ouvrage
J. Aguilera, - Auteur ; M. Blazes, - Traducteur | New York [USA] : Marcel Dekker | Food science and technology, ISSN 0891-8961 | 2013Nature converts molecules into edible structures, most of which are then transformed into products in factories and kitchens. Tasty food structures enter our mouths and different sensations invade our bodies. By the time these structures reach o[...]ouvrage
H. Wieser, - Auteur ; P. Koehler, - Auteur ; K. Konitzer, - Auteur | London [GBR] : Academic Press | 2014Celiac Disease and Gluten: Multidisciplinary Challenges and Opportunities is a unique reference work-the first to integrate the insights of the causes and effects of celiac disease from the chemistry of reaction-causing foods to the diagnosis, p[...]congrès/colloque
thèse/mémoire
B. Ruot ; Université Clermont-Ferrand 2;Ecole Doctorale des Sciences de la Vie et de la Santé, Aubière (FRA) ; INRA Institut National de la Recherche Agronomique; Centre de Recherches de Clermont-Ferrand/Theix. Unité de Nutrition et du Métabolisme des Protéines, Theix | 2001Langue(s) du résumé : FRE;ENG