Résultat de la recherche
191 recherche sur le mot-clé
'EMULSION' ![Ne pas surligner les mots recherchés Ne pas surligner les mots recherchés](./images/text_horizontalrule.png)
![Imprimer la page de recherche courante...](./images/print.gif)
![Tris disponibles](./images/orderby_az.gif)
article/chapitre/communication
R. Diaz-sobac ; A. Vazquez Luna ; C. Beristain ; AL Et | 1996A coating emulsion was prepared using maltodextrins, carboxymethylcellulose, propileneglycol and a mixture of sorbitan fatty acid esters with an HLB of 6. The emulsion was sprayed on fully mature, unripened manila mangoes, which were the stored [...]article/chapitre/communication
J. Brodnyan | 1960The electron microscope has been the only instrument widely used in the determination of the particle size distribution of synthetic latices, although the use of an ordinary laboratory centrifuge has been investigated. In this report the use of [...]ouvrage
ouvrage
congrès/colloque
R. Müller, - Editeur scientifique ; S. Benita, - Editeur scientifique ; B. Böhm, - Editeur scientifique ; 3. Colloidal Drug Carriers Expert Meetings, Berlin (DEU);1997/05/29-31 | Stuttgart [DEU] : Medpharm Scientific Publishers | 1998thèse/mémoire
thèse/mémoire
article/chapitre/communication
J. Gengel ; J. Knudsen ; A. Landsberg ; A. Faruqui | 1961thèse/mémoire
Langue(s) du résumé : FRE;ENGnorme
Cette norme a pour objet de définir les graves-émulsion cationique et de les classer selon les caractéristiques de leurs constituants, selon leur formulation et suivant leurs performances. Elle s'applique aux graves-émulsion utilisées en reprofi[...]article/chapitre/communication
E. Dickinson ; F. Flint ; J. Hunt | 1989High volume fraction oil-in-water emulsions (55 vol% n-tetradecane) have been prepared under standard homogenization conditions at pH 7 with two different binary protein emulsifier systems, sodium caseinate + gelatin and whey protein + gelatin. [...]article/chapitre/communication
M. Britten ; H. Giroux | 1991A simple method is proposed to estimate coalescence stability of protein-stabilized emulsions. Coalescence was accelerated through agitation and measured by change in emulsion turbidity over time. A coalescence index (CI) was determined and used[...]ouvrage
ouvrage
thèse/mémoire
C. Berton, - Auteur ; INRA Unité Biopolymères Interaction Assemblages (1268; Nantes, FRA), - Auteur ; Université Nantes;Faculté des Sciences et des Techniques, (FRA), - Auteur