Détail de l'auteur
Auteur F. Willocx |
Documents disponibles écrits par cet auteur (4)

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thèse/mémoire
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article/chapitre/communication
K. Vankerschaver ; F. Willocx ; C. Smout ; AL Et | 1997The recent ratification of the World Trade Organisation Agreement will arguably be the most important factor in developing new sanitary measures for the international trade in food over the next decade. There is a markedly increased desire for q[...]![]()
article/chapitre/communication
F. Willocx ; M. Hendrickx ; P. Tobback ; First european "Sous vide" cooking symposium proceedings, 25th-26th march 1993, Heverlee BEL (1993; BEL) | 1993Les produits alimentaires "sous vide", ayant subi une pasteurisation, ne sont donc pas stériles, et leur durée de conservation dépend étroitement de la chaîne du froid, dont les maillons faibles sont les vitrines de distribution, et les réfrigér[...]![]()
article/chapitre/communication
K. Vankerschaver ; F. Willocx ; C. Smout ; AL Et | 1996Effects of temperature and carbon dioxide concentration on the growth of mesophilic aerobic count (MAC), psychrotrophic, Gram-negative bacteria, pseudomonads and lactic acid bacteria were investigated in a case-study of minimally processed endiv[...]