Détail de l'auteur
Auteur C. Griffith |
Documents disponibles écrits par cet auteur (3)
Ajouter le résultat dans votre panier Faire une suggestion Affiner la recherche Interroger des sources externes
article/chapitre/communication
C. Griffith ; D. Worsfold | 1994Pour garantir la sécurité alimentaire, tous les maillons de la chaîne alimentaire, excepté le maillon domestique, ont été incités à adopter la méthode HACCP. Des observations ont montré que les connaissances et pratiques domestiques relatives à [...]article/chapitre/communication
D. Worsfold ; C. Griffith | 1997An evaluation of the food safety behavior of 108 consumers was conducted by means of an HACCP-based audit. The method employed direct observation and temperature measurement linked to a standardized risk-based scoring system based on epidemiolog[...]article/chapitre/communication
M. Mortlock ; A. Peters ; C. Griffith | 1999A mail survey was designed and distributed to 1,650 managers of food businesses across the manufacturing, retail, and catering sectors of the United Kingdom food industry. Respondents were asked about the food hygiene practices of their business[...]