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Auteur O. Miyawaki |
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O. Miyawaki ; A. Saito ; T. Matsuo ; AL Et | 1997The water activity and the activity coefficient of water ( ) were calculated from the freezing point depression by using the Hildebrand and Scott's equation for various solutions of electrolytes, sugars, alcohols, amide, and urea. The water acti[...]article/chapitre/communication
O. Miyawaki ; T. Abe ; UNIVERSITY OF TOKYO JPN DEPARTMENT OF AGRICULTURAL CHEMISTRY ; T. Yano | 1992Ice structure was photographically analyzed for frozen soy protein curd and egg albumin gel frozen under various conditions. Dentritic ice structure was observed growing from the cooling plate parallel to the direction of the heat flux. The chan[...]article/chapitre/communication
O. Miyawaki ; R. Pongsawatmanit | 1994Plusieurs modèles sont appliqués à des solutions de glucose et de saccharose et des gels d'amidon de pomme de terre, de gélatine et d'albumine à l'état congelé. Comparaison avec des mesures expérimentales.article/chapitre/communication
R. Pongsawatmanit ; O. Miyawaki | 1993La fraction de glace a été mesurée dans des solutions contenant du glucose, du fructose, de la gélatine et de l'albumine d'oeuf à différentes concentrations et pour des températures s'échelonnant de o à -20°C. Les fractions de glace dans ces éch[...]