Titre :
|
Expression of tissue proteinases and regulation of protein degradation as related to meat quality
|
Auteurs :
|
A. Ouali, Editeur scientifique ;
D. Demeyer, Editeur scientifique ;
ECCEAMST European Consortium for Continuing Education in Advanced Meat Science and Technology;Utrecht (NLD) ;
F. Smulders, Editeur scientifique ;
INRA Institut National de la Recherche Agronomique, Paris (FRA) ;
OECD Organisation for Economic Co-operation and Development, Paris (FRA) ;
Workshop (1993/05/24-28; Clermont-Ferrand, FRA)
|
Type de document :
|
congrès/colloque
|
Editeur :
|
Utrecht [NLD] : ECCEAMST, 1995
|
ISBN/ISSN/EAN :
|
978-90-75319-02-6
|
Format :
|
509 p.
|
Langues:
|
= Anglais
|
Mots-clés:
|
TENDRETE
;
TEXTURE
;
GENETIQUE
;
BIOTECHNOLOGIE
;
PROTEINASE
;
CALPAINE
;
PROTEASOME
;
BOVIN
;
VOLAILLE
;
PROTEINE
;
DEGRADATION
;
VIANDE
;
Qualité
;
CATHEPSINE
;
REGULATION
;
ACTIVITE ENZYMATIQUE
;
PROTEOLYSE
;
BIOLOGIE MOLECULAIRE
;
MUSCLE
|