Titre :
|
Cereals for food and beverages. Recent progress in cereal chemistry and technology
|
Auteurs :
|
G. Inglett ;
L. Munck ;
International conference (1979/08/13-17; Copenhagen, DNK)
|
Type de document :
|
congrès/colloque
|
Editeur :
|
New York [USA] : Academic Press, 1980
|
ISBN/ISSN/EAN :
|
978-0-12-370960-8
|
Format :
|
557 p.
|
Langues:
|
= Anglais
|
Mots-clés:
|
CEREALE
;
ANATOMIE VEGETALE
;
ALIMENTATION
;
ALIMENT
;
BOISSON
;
TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
;
COMPOSITION CHIMIQUE
;
PROTEINE VEGETALE
;
BLE
;
GLUTEN
;
SON
;
PROPRIETE FONCTIONNELLE
;
QUALITE NUTRITIONNELLE
;
PANIFICATION
;
FARINE
;
BLE TENDRE
;
MAIS
;
BRASSERIE
;
ORGE
;
AVOINE
;
RIZ
;
MIL
;
SORGHO
;
IN
|