Détail de l'auteur
Auteur T. Roberts |
Documents disponibles écrits par cet auteur (7)
Ajouter le résultat dans votre panier Faire une suggestion Affiner la recherche Interroger des sources externes
article/chapitre/communication
article/chapitre/communication
M. Schellekens ; T. Martens ; T. Roberts ; AL Et | 1994article/chapitre/communication
ouvrage
T. Roberts, - Editeur scientifique ; International Union of Biological Societies (GBR). International Commission on Microbiological Specifications for Foods ; A. Baird-Parker, - Editeur scientifique ; R. Tompkin, - Editeur scientifique | Londres [GBR] : Blackie Academic & Professional | 1996article/chapitre/communication
T. Wijtzes ; P. Mcclure ; M. Zwietering ; T. Roberts | 1993Temperature, pH and water activity are important factors controlling the microbiological safety of foods. To describe the growth rate of Listeria monocytogenes in relation to these factors, two equations have been developed. Both equations are b[...]article/chapitre/communication
A. Gibson ; N. Bratchell ; T. Roberts | 1988article/chapitre/communication
P. Mac Clure ; A. Beaumont ; J. Sutherland ; T. Roberts | 1997The effect of NaCl concentration (5.0-115.0 g/l), pH value (4.0-7.2), temperature (1-35°C) and NaNO2 concentration (0-200 mg/l) on the growth responses of Listeria monocytogenes in laboratory medium was investigated. The growth curves generated [...]