Titre :
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McCance and Widdowson's. The composition of foods
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Auteurs :
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B. Holland ;
A. Welch ;
I. Unwin ;
D. Buss ;
A. Paul ;
D. Southgate
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Type de document :
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ouvrage
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Editeur :
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Cambridge [GBR] : Royal Society of Chemistry, 1991
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ISBN/ISSN/EAN :
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978-0-85186-391-7
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Format :
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462 p.
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Langues:
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= Anglais
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Mots-clés:
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ALIMENT
;
PRODUIT ALIMENTAIRE
;
COMPOSITION CHIMIQUE
;
TABLE DE COMPOSITION
;
VALEUR ENERGETIQUE
;
VALEUR NUTRITIVE
;
CEREALE
;
PRODUIT CEREALIER
;
LAIT
;
PRODUIT LAITIER
;
OEUF
;
OVOPRODUIT
;
GRAISSE
;
HUILE
;
MATIERE GRASSE
;
VIANDE
;
PRODUIT CARNE
;
LEGUME
;
FRUIT FRAIS
;
FRUIT SEC
;
EPICE
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