Titre :
|
The long-term definition of meat quality : controlling the variability of quality in beef, veal, pigmeat and lamb
|
Auteurs :
|
G. Harrington, - Editeur scientifique ;
CEE Communauté Economique Européenne, Bruxelles (BEL) ;
Symposium in the CEC programme for the coordination of agricultural research, Bruxelles (BEL);1983/10/18-19
|
Type de document :
|
ouvrage
|
Editeur :
|
Luxembourg [LUX] : CEC Commission of the European Communities, 1985
|
ISBN/ISSN/EAN :
|
978-92-825-4938-4
|
Format :
|
213 p.
|
Note générale :
|
Numéro de rapport: EUR--8988EN
|
Langues:
|
= Anglais
|
Mots-clés:
|
IMMUNOSUPPRESSION
;
BOVIN
;
LEUCOSE BOVINE
;
VIROSE
;
IMMUNOLOGIE
;
ANTICORPS MONOCLONAL
;
EPIDEMIOLOGIE
;
DIAGNOSTIC
;
PROPHYLAXIE
;
TRANSMISSION
|
Source :
|
Agriculture (LUX)
|