Titre :
|
Postharvest physiology of vegetables
|
Auteurs :
|
J. Weichmann, Editeur scientifique ;
Technical University of Munich, Freising-Weihenstephan (DEU). Faculty of Agricultural and Horticultural Science
|
Type de document :
|
ouvrage
|
Editeur :
|
New York [USA] : Marcel Dekker, 1987
|
Collection :
|
Food science and technology, ISSN 0891-8961
|
ISBN/ISSN/EAN :
|
978-0-8247-7601-5
|
Format :
|
no. 24 597p.
|
Langues:
|
= Anglais
|
Mots-clés:
|
LEGUME
;
PHYSIOLOGIE APRES RECOLTE
;
BIOCHIMIE
;
RESPIRATION
;
ECHANGE GAZEUX
;
STOCKAGE
;
ALTERATION PAR LE FROID
;
MICROFLORE
;
PROPRIETE ORGANOLEPTIQUE
;
APTITUDE A LA CONSERVATION
;
COMPOSITION
|
Source :
|
Food Science and Technology (USA)
|