Titre :
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Nutritional and toxicological consequences of food processing
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Auteurs :
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M. Friedman, Editeur scientifique ;
Symposium of the American Institute of Nutrition - Federation of American Societies for Experimental Biology (1990/04/01-05; Washington, USA)
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Type de document :
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ouvrage
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Editeur :
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New York [USA] : Plenum Press, 1991
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ISBN/ISSN/EAN :
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978-0-306-39048-7
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Format :
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vol. 289;541 p.
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Langues:
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= Anglais
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Mots-clés:
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PROCEDE TECHNOLOGIQUE
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CARCINOGENE
;
OXYDATION
;
ALLERGENE
;
ALLERGIE ALIMENTAIRE
;
QUALITE NUTRITIONNELLE
;
IRRADIATION
;
SECURITE ALIMENTAIRE
;
PRODUIT ALIMENTAIRE
;
ALIMENT
;
PRODUIT TOXIQUE
;
TOXICOLOGIE
;
FACTEUR ANTINUTRITIONNEL
;
FORMATION
;
PREVENTION
;
INACTIVATION
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Source :
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Advances in Experimental Medicine and Biology (USA)
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