Bourgogne-Franche-Comté Centre des Sciences du Goût et de l'alimentation
732 résultat(s)
Ajouter le résultat dans votre panier Affiner la recherche
Ajouter le résultat dans votre panier Affiner la recherche
![]()
ouvrage
![]()
ouvrage
![]()
ouvrage
Les régimes fleurissent, séduisent puis disparaissent. Entre-temps, ils font parfois recette mais provoquent aussi des dégâts. Certains sont cependant nécessaires. Comment s’y retrouver dans cette profusion d’offres et de promesses ? Que faut-il[...]![]()
ouvrage
![]()
congrès/colloque
L. Peyron, Editeur scientifique ; Journées internationales Huiles essentielles et extraits (18; 1999/09/1-4; Digne-les-Bains, FRA), Auteur | Digne-les-Bains [FRA] : EPPOS Rivista Italiana | 1999![]()
ouvrage
I. Gattegno, Auteur ; D. Majou, Auteur | Paris [FRA] : ACTIA Association de Coordination Technique pour l'Industrie Agro-alimentaire | 2000![]()
ouvrage
![]()
ouvrage
This book is about the evolution of the sense of smell, from its bacterial origin 3.4 billion years ago, to today's modern, sophisticated humans with an insatiable appetite for perfumes and fragrances. It explains how smell works and how animals[...]![]()
ouvrage
P. Tranchida, Editeur scientifique | Cambridge : RSC Publishing | Food Chemistry, Function and Analysis | 2020Gas chromatography is widely used in applications involving food analysis. Typical applications pertain to the quantitative and/or qualitative analysis of food composition, natural products, food additives, and flavour and aroma components. Prov[...]![]()
ouvrage
![]()
ouvrage
A. Zlatkis, Editeur scientifique ; H. Shanfield, Editeur scientifique ; L. Ettre, Editeur scientifique | Houston, Texas [USA] : University of Houston | 1976![]()
ouvrage
![]()
ouvrage
This is the fourth volume of an occasional series of review volumes dealing with aspects of lipid methodology. As with the first three volumes, topics have been selected that have been developing rapidly in recent years and have some importance [...]![]()
ouvrage
![]()
congrès/colloque
P. Belton, Editeur scientifique ; B. Hills, Editeur scientifique ; International Conference on Applications of Magnetic Resonance in Food Science (4; 1998/09/07-09; Norwich, GBR) ; G. Webb, Editeur scientifique | Cambridge [GBR] : Royal Society of Chemistry | 1999


