Détail de l'auteur
Auteur G. Barbosa-Canovas |
Documents disponibles écrits par cet auteur (3)
Ajouter le résultat dans votre panier Faire une suggestion Affiner la recherche Interroger des sources externes
ouvrage
J. Welti-Chanes, - Editeur scientifique ; G. Barbosa-Canovas, - Editeur scientifique ; J. Aguilera, - Editeur scientifique | Boca Raton (Floride), USA : CRC Press | 2002congrès/colloque
G. Barbosa-Canovas, - Editeur scientifique ; J. Welti-Chanes, - Editeur scientifique ; ISOPOW-Practicum 2. International Symposium on the Properties of Water, Mexico (MEX);1994/06/19-24 | Lancaster [USA] : Technomic | 1995article/chapitre/communication
B. Qin ; U. Pothakamury ; G. Barbosa-Canovas ; AL Et | 1996Processing foods with high-intensity pulsed electric fields (PEF) is a new technology to inactivate microorganisms and enzymes with only a small increase in food temperature. High-intensity PEF provides an excellent alternative to conventional t[...]