Titre : | Odors, evaluation, utilization, and control : conference papers |
Auteurs : | W. Cain, - Auteur |
Type de document : | ouvrage |
Editeur : | New York [USA] : New York Academy of Sciences, 1974 |
Collection : | Annals of the New York Academy of Sciences (USA), num. 237 |
Format : | 439 p. |
Note générale : |
This series of papers is the result of a conference entitled Odors, evaluation, utilization and control, held on October 1, 2, and 3, 1973.
Sponsored by the New York Academy of Sciences, the American Society of Heating, Refrigerating, and Air Conditioning Engineers, and the Air Pollution Control Association. |
Langues: | = Anglais |
Mots-clés: | ODEUR ; CONGRES ; ODORISANT |
Exemplaires (1)
Centre | Localisation | Section | Cote | Statut | Disponibilité | Département |
---|---|---|---|---|---|---|
Bourgogne-Franche-Comté | Centre des Sciences du Goût et de l'alimentation | Ouvrages | C052 | Empruntable | Disponible pour le prêt |