Titre :
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Food flavors : formation, analysis, and packaging influences ; proceedings of the 9th International Flavor Conference, the George Charalambous Memorial Symposium, Limnos, Greece, 1-4 July, 1997
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Auteurs :
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International flavor conference (10; 2000; Paros, Grèce), Collectivité éditrice ;
E. Contis, - Auteur ;
C. Ho, - Auteur ;
C. Mussinan, - Auteur ;
T. Parliment, - Auteur ;
F. Shahidi, - Auteur ;
A. Spanier, - Auteur
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Type de document :
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ouvrage
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Editeur :
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Amsterdam [NLD] : Elsevier, 1998
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Collection :
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Developments in Food Science, ISSN 0167-4501, num. 40
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ISBN/ISSN/EAN :
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978-0-444-82590-2
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Format :
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1 vol (XVII-797 p.) / ill. / 25 cm
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Langues:
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= Anglais
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Mots-clés:
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ANALYSE
;
FLAVEUR
;
ÉVALUATION SENSORIELLE
;
ARÔME
;
VIANDE
;
FRUITS
;
LÉGUMES
;
CHIMIE MAILLARD
;
AUTO OXYDATION
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