Titre : | Frontiers of flavour science : [the proceedings of the Ninth Weurman Flavour Research Symposium, held in Freising, Germany on 22-25 June 1999] |
Auteurs : | Schieberle, P., - Auteur ; K. Engel |
Type de document : | ouvrage |
Editeur : | Garching [DEU] : Deutsche Forschungsanstalt für Lebensmittelchemie, 2000 |
ISBN/ISSN/EAN : | 3-00-005556-8 |
Format : | 1 vol. (XVII-602 p.) / 25 cm |
Langues: | = Anglais |
Mots-clés: | CHARACTERISATION OF FOOD FLAVOUR COMPOUNDS BY MEANS OF ODOUR ACTIVITY EVALUATION ; DEVELOPMENTS IN THE ANALYSIS OF VOLATILES ; FLAVOUR PERCEPTION ; FLAVOUR RELEASE DURING FOOD CONSUMPTION : METHODS ; MATRIX-INTERACTIONS ; FLAVOUR-BINDING ; FLAVOUR FORMATION BY BIOCHEMICAL PROCESSES-TECHNOLOGICAL ASPECTS ; MICROORGANISMS ; PLANTS ; AROMA FORMATION DURING FOOD PROCESSING |
Exemplaires (1)
Centre | Localisation | Section | Cote | Statut | Disponibilité | Département |
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Bourgogne-Franche-Comté | Centre des Sciences du Goût et de l'alimentation | Ouvrages | S016 bibliothèque B3-166 INRA | Empruntable | Disponible pour le prêt |