| Titre : | Food Science and Technology. COST 96. Interactions of food matrix with small ligands influencing flavour and texture. Vol. 7 : proceedings of the final meeting in Undine, Italy, from 23 to 25 September 1999 |
| Auteurs : | P. Pittia, Editeur scientifique ; Elisabeth Guichard, Editeur scientifique |
| Type de document : | ouvrage |
| Editeur : | Luxembourg [LUX] : OPOCE Office des Publications officielles des Communautés Européennes, 2000 |
| ISBN/ISSN/EAN : | 978-92-828-9771-3 |
| Format : | 258 p. |
| Langues: | = Anglais |
| Mots-clés: | INTERACTION ; FOOD ; FLAVOUR ; LIGANDS ; MATRIX ; AROMA ; TEXTURE ; SCOTCH MALT WHISKY ; MASS SPECTROMETRY ; PORK MEAT ; CHEWING MACHINE ; HONEYS ; MOUTH ; COFFEE ; TOMATO JUICE ; ARTIFICIAL SALIVA |
Exemplaires (1)
| Centre | Localisation | Section | Cote | Statut | Disponibilité |
|---|---|---|---|---|---|
| Bourgogne-Franche-Comté | Centre des Sciences du Goût et de l'alimentation | Ouvrages | P014 bibliothèque INRA-B3-166 | Empruntable | Disponible pour le prêt |

