Titre :
|
Quality of eggs and egg products
|
Titre de série :
|
XVIth European symposium on the quality of poultry meat & Xth European symposium on the quality of eggs and egg products - Proceedings, Vol. 3
|
Auteurs :
|
Y. Nys, - Editeur scientifique ;
16. European symposium on the quality of poultry meat (2003/09/23-26; Saint-Brieuc - Ploufragan, FRA) ;
10. European symposium on the quality of eggs and egg products (2003/09/23-26; Saint-Brieuc - Ploufragan, FRA)
|
Type de document :
|
congrès/colloque
|
Editeur :
|
ISPAIA, 2003
|
Format :
|
415 p.
|
Langues:
|
= Anglais
|
Index. décimale :
|
636.51= Élevage de la volaille à des fins particulières
|
Mots-clés:
|
AVICULTURE
;
QUALITE DES ALIMENTS
;
OEUF
;
COQUILLE D'OEUF
;
PROTEINES
;
OVOTRANSFERRIN
;
HYGIENE
;
BACTERIES
;
ENVIRONNEMENT
|