Titre :
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New European regulation and their impact - Hygiene and microbiology of poultry production - Evaluation and control of risks in poultry production
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Titre de série :
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XVIth European symposium on the quality of poultry meat & Xth European symposium on the quality of eggs and egg products - Proceedings, Vol. 1
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Auteurs :
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G. Salvat, Editeur scientifique ;
J. Protais, Editeur scientifique ;
16. European symposium on the quality of poultry meat (2003/09/23-26; Saint-Brieuc - Ploufragan, FRA) ;
10. European symposium on the quality of eggs and egg products (2003/09/23-26; Saint-Brieuc - Ploufragan, FRA)
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Type de document :
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congrès/colloque
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Editeur :
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ISPAIA, 2003
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Format :
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287 p.
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Langues:
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= Anglais
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Index. décimale :
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636.51= Élevage de la volaille à des fins particulières
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Mots-clés:
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DIRECTIVE EUROPEENNE
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AVICULTURE
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HYGIENE
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MICROBIOLOGIE
;
GESTION DES RISQUES
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