Détail de l'auteur
Auteur C. Burton |
Documents disponibles écrits par cet auteur (4)
Ajouter le résultat dans votre panier Faire une suggestion Affiner la recherche Interroger des sources externes
article/chapitre/communication
An evaluation was made of six commercial poultry chilling systems in relation to factors affecting microbial contamination of carcasses. These systems included water immersion chilling, air chilling and air chilling with evaporative cooling usin[...]ouvrage
This book represents the product of a collaboration funded by the European Commission. The contributors represent 28 organizations involved in varying aspects of livestock manure treatment in Europe. As a result, an objective review of the whole[...]ouvrage
C. Burton ; J. Beck ; SILSOE RESEARCH INSTITUTE BEDFORD GBR ; P. Bloxham ; INSTITUT FUR AGRARTECHNIK STUTTGART DEU, HARPER ADAMS AGRICULTURAL COLLEGE SHROPSHIRE GBR ; P. Derikx ; INSTITUTUT VOOR MILLIEU EN AGRRITECHNIEK WAAGENINGEN NLD ; J. Martinez ; CEMAGREF RENNES GERE | Silsoe, GBR : Silsoe Research Institute | 1997Un groupe de travail constitué de quinze participants s'est réuni pendant 3 ans (1995-1997) dans le cadre d'une action concertée intitulée "Processing strategies for farm livestock slurries to minimize pollution and to maximize nutrient utilizat[...]ouvrage
C. Burton ; J. Beck ; SILSOE RESEARCH INSTITUTE BEDFORD GBR ; P. Bloxham ; NSTITUT FUR AGRARTECHNIK STUTTGART DEU, HARPER ADAMS AGRICULTURAL COLLEGE SHROPSHIRE GBR ; P. Derikx ; INSTITUTUT VOOR MILLIEU EN AGRRITECHNIEK WAAGENINGEN NLD ; J. Martinez ; CEMAGREF RENNES GERE | Silsoe, GBR : Silsoe Research Institute | 1997Un groupe de travail constitué de quinze participants s'est réuni pendant 3 ans (1995-1997) dans le cadre d'une action concertée intitulée "Processing strategies for farm livestock slurries to minimize pollution and to maximize nutrient utilizat[...]