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Auteur D. Smith |
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D. Smith ; A. Bakshi ; C. Lomauro | 1984The main objectives of the present study were to determine the combined effects of whey and two sucrose substitutes, 36DE corn syrup solids (36DE CSS) and 55 high fructose corn syrup (55HFCS) on (1) the freezing point of ice cream mix and (2) th[...]article/chapitre/communication
F. Jaskulka ; D. Smith ; K. Larntz | 1995article/chapitre/communication
S. Wittinger ; D. Smith | 1986article/chapitre/communication
A. Bakshi ; D. Smith ; C. Lomauro ; 78e réunion ann. Am. dairy sci. assoc., USA, 26-29 juin 1983 (1983) | S.E. | Rapport D114 | 1983On a préparé des mélanges pour crème glacée avec des agents sucrants, saccharose, saccharose et sirop de maïs et d'agent sucrant du maïs à 55% de fructose, contenant 5 proportions de lactosérum en remplacement du lait écrémé en poudre. Les mélan[...]