Titre :
|
Creating a sustainable food future; A menu of solutions to sustainably feed more than 9 billion people by 2050 : World resources report 2013-14 : interim findings
|
Auteurs :
|
T. Searchinger, Auteur ;
C. Hanson, Collaborateur ;
J. Ranganathan, Collaborateur ;
B. Lipinski, Collaborateur ;
R. Waite, Collaborateur ;
R. Winterbottom, Collaborateur ;
A. Dinshaw, Collaborateur ;
R. Heimlich, Collaborateur
|
Type de document :
|
ouvrage
|
Editeur :
|
Washington [USA] : World Resources Institute, 2014
|
ISBN/ISSN/EAN :
|
978-1-56973-817-7
|
Format :
|
154 p.
|
Langues:
|
= Anglais
|
Mots-clés:
|
ALIMENTATION HUMAINE
;
NUTRITION HUMAINE
;
DURABILITE
;
AGRICULTURE
;
CONSOMMATION
|
En ligne :
|
http://www.wri.org/sites/default/files/WRI13_Report_4c_WRR_online.pdf
|