Titre :
|
Milk in nutrition effects of production and processing factors
|
Auteurs :
|
NJF Scandinavian Association of Agricultural Scientists;Helsinki (FIN) ;
NMR; Nordisk Ministerrad, Copenhagen (DNK) ;
NJF/NMR seminar (252; 1995/01/13-15; Turku, FIN)
|
Type de document :
|
congrès/colloque
|
Editeur :
|
Helsinki [FIN] : NJF, 1995
|
ISBN/ISSN/EAN :
|
978-952-90-6504-2
|
Format :
|
vol. 102;327 p.
|
Langues:
|
= Anglais
|
Mots-clés:
|
HOMME
;
LAIT
;
NUTRITION
;
COMPOSITION
;
PROTEINE DU LAIT
;
POLYMORPHISME GENETIQUE
;
ALIMENTATION ANIMALE
;
TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
;
QUALITE
;
ENVIRONNEMENT
;
SCANDINAVIE
;
EUROPE
|
Source :
|
NJF report (FIN)
|