Titre :
|
Evolution of microbial and visual quality of minimally processed foods : a case study on the product life cycle of cut endive
|
Auteurs :
|
F. Willocx ;
Katholieke Universiteit Leuven, Leuven (BEL)
|
Type de document :
|
thèse/mémoire
|
Editeur :
|
Leuven [BEL] : Katholieke Universiteit Leuven (KuLeuven), 1995
|
Format :
|
no. 280;228 p.
|
Langues:
|
= Anglais
|
Mots-clés:
|
PSEUDONOMAS MARGINALIS
;
CICHORIUM ENDIVIA VAR CRISPA
;
CICHORIUM ENDIVIA VAR LATIFOLIA
;
CHICOREE FRISEE
;
SCAROLE
;
PLANTE LEGUMIERE
;
CONSERVATION
;
DENREE ENTREPOSEE
;
QUALITE
;
CROISSANCE
;
MICROORGANISME
;
PHYTOPATHOGENE
|
Source :
|
Dissertationes de agricultura (BEL)
|
Diplôme :
|
Thèse (Dr. d'Universite), option Biologie
|